Lång erfarenhet gör att vi ser saker

Ur kundens perspektiv

En av de viktigaste bitarna vi har med oss efter 30 år i branschen är att kunna utforma och verkställa projekt som utgår från kundens perspektiv och önskemål. Vi har flexibla programvaror och en välutvecklad jourverksamhet som gör att vi tillsammans med dig som kund kan få fram unika lösningar oavsett bransch.

Lite kort om vår resa fram till idag

Grundades 1988

1988 formades grunden till det som idag är AVEKO. Ett företag som började med elinstallationer som senare snabbt riktades mot automation.

Arbetat mot lantbruk & med egna projekt

Tidigt inriktade sig företaget mot lantbrukssidan och med den stora automationsvågen som svepte in under 90-talet fick företaget sitt stora lyft.

Med framgångsrika styrningar i både Sverige, Norge och Finland banade detta väg för vad som idag är AVEKO.

Idag fokuserar vi mycket på industri

För att följa med den stora och snabba utveckling som sker inom automation så ligger vårt fokus både på industri och lantbruk. Vi jobbar ständigt för att kunna erbjuda användarvänliga och anpassade produkter som ligger i framkant – alltid med kundens behov i fokus.

Flexibel systemteknik för industrin

Vår senaste satsning är på systemlösningar för industrisektorn. Vi har utfört ett antal välutvecklade processtyrningar och har även en lång erfarenhet av styrning med frekvensomriktare.

Med stor vikt på användarvänlighet samt funktion tar vi fram styrningar anpassade efter kundens behov och önskemål alltid med operatören i centrum.

Vi utför styrningar i alla storlekar – inget projekt är för litet.

Flexibel systemteknik för lantbruk

På lantbrukssidan arbetar vi hårt för att erbjuda en styrning som alltid ligger i absoluta framkant. Våra styrningar är noga utformade för att tillgodose lantbrukets alla behov. Efter många år i branschen har vi utvecklat ett arbetssätt där vi alltid utgår från kunden och den specifika gårdens behov. Vår kompletta styrning FUTURE Foderberedning innefattar allt från styrning av kvarn och skruvar till en komplett recepthantering med förbrukning etc. Vi har även styrningar för bland annat energieffektivisering, spannmålstorkar och utgödslingar – vi på AVEKO finns med er hela vägen.